04 / 05 / 2024

Dolar 14 gün sonra böyle olacak! Cebinde 1 doları bile olanlar bakmadan sakın geçmeyin

Dolar 14 gün sonra böyle olacak! Cebinde 1 doları bile olanlar bakmadan sakın geçmeyin

Dolar kuru gelişmiş tüm para birimleri karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Fed'in agresif artırım beklentileri doların güçlenmesini sağlıyor. PDolar için kritik gelişmeye ise sadece 14 gün kaldı. 



DOLAR GÜÇLENİYOR

ABD dolar kuru bu haft içerisinde gelişmiş tüm para birimlerine karşı tek tek güç kazandı. Önce euro ardından sterlin en son ise Japon yenine karşı büyük güç kazanan dolar resmen şaha kalktı. Bu yükselişlerde FED'in vereceği fazi kararı öncesinde hırçın davranışlar etkili oluyor. 

 Dolar 14 gün sonra böyle olacak! Cebinde 1 doları bile olanlar bakmadan sakın geçmeyin

Son dakika euro dolar paritesi bugün tekrar 0,98 seviyesinden işlem görüyor.
Japon Yeni'nin dolar karşısındaki güçsüzlüğü ise bugün de devam ediyor. Analistelere göre Dolarının 145 yen seviyesini test edebileceğine inananların olduğu kadar, 145 seviyesinde yenin bir miktar destek bulabileceğini savunanalarınd olduğu belirtildi.

Peki dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar? Dolarda son durum ne? İşte son dakika dolar kuru 8 EYlül 2022

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön