21 / 05 / 2024

Dolar 15 gün sonra bu rakamı görecek! Gardınızı alın

Dolar 15 gün sonra bu rakamı görecek! Gardınızı alın

Doları koklayan adam olarak bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yine yatırımcıları tedirgin edecek açıklamalarda bulundu. Geçer, doların 20 lirayı bulacağını açıkladı. Peki ne zaman? İşte detaylar…



EYLÜL AYINDA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Selçuk Geçer, bu kez ortasında bulunduğumuz eylül ayı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Geçer’in eylül ayı açıklamaları ise vatandaşları ve yatırımcıları son derece korkuttu. 19 TL bandını henüz görmeyen doların içinde bulunduğumuz eylül ayında ne kadar olacağını duyuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer,  bu sefer kesin konuştu.

Geçer, üstü olabileceğine dikkatleri çekerek, “Eylül ayı sonu benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler”  ifadelerini kullandı.

"DOLARIN 30 TL’NİN KIYISINA GELEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Kış aylarının sert bir şekilde geçeceğine dikkat çeken ünlü ekonomist Geçer, “Kur hareketlerine bakıldığı zaman da aynı şekilde sertleşmeye başlar. Ben  sadece enflasyonun etkisinin kura uygulanması ile birlikte dolar kurunun 30 liranın kıyısına gelebileceğini öngörüyorum” şeklinde konuştu.

"POLİTİKA DEĞİŞMEZ İSE DOLAR FIRLAYACAK"

Para piyasaları uzmanı ve aynı şekilde ekonomist olan Selçuk Geçer, önümüzdeki zamanlarda hali hazırdaki para politikalarında değişim gerçekleşmediği takdirde doların yukarı fırlayacağını söyledi.

Dolar 15 gün sonra bu rakamı görecek! Gardınızı alın

TOKİ gençlere 50 bin ev yapacak! Kimler başvurabilir?

3600 Ek Gösterge’de flaş gelişme! Kamuda sözleşmeli kalmayacak mı?

Euro’da son dakika! Yükselmeye devam ediyor! 15 Eylül 2022 Euro kuru


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön