30 / 04 / 2024

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dün, yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Yatırımcılar son dakika dolar kuru ilgili uzmanların yorumlarını da takip ediyor. Dolar ile ilgili kritik açıklama yapıldı ve doların 16 gün içinde ne kadar olacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır



Son dakika dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Perşembe günü ABD enflayon rakamlarının açıklamasının ardından dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam etti.

Dolar endeksi dün 101 seviyesine kadar gerilese de dolar Türk Lirası karşısında yükselmeye devam etti.  Elinde dolar olan veya dolar yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların doların ne kadar olacağını araştırıyor. Dolar ile ilgili uzman yorumlarını takip eden yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur?'' sorularının yanıtarını araştırıyor.  Dün Merkez Bankası yıl sonu dolar kuru beklentisini açıklamasının ardından Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar tahmini geldi. 

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam geliyor! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun 


Geri Dön