Ekonomi

Dolar 2 gün sonra böyle olacak! Doları olanlar gördüğünüzde şaşırmayın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Doların ne olacağını merak edenler için 2 gün sonrası işaret edildi. Doları olanlar dikkat, gördüğünüzde şaşırmayın...   Doların yönünü merak eden yatırımcılar için 2 gün sonrası işaret edildi

Dolar olanlar ve dolar almak isteyenler doların ne kadar olacağını araştırmaya devam ediyor.  Doların yönünü merak eden yatırımcılar için 2 gün sonrası işaret edildi.  Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne kadar yükselecek? İşte merak edilenler...

DOLAR 2 GÜN SONRA...

Tüm dünyanın gözü şu sıralar Amerika'dan gelecek faiz kararına çevrildi. Ekonomiyi yakından takip edenler  FED'in faiz artıracağı kararı üzerinde dururken doların ne kadar olacağı merak ediliyor.

 

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararın 21-22 Eylül tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Açıklanan  faiz kararından sonra doların yükselmesi bekleniyor. Bazı analistlere göre doların 18,50 TL seviyelerini aşması bekleniyor. 

DOLARDA SON DURUM..

Ekonomi gündeminde dolar yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar almak isteyenler ve dolar yatırımcıları doların bugün kaç lira olduğunu merak ediyor. Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL oldu? soruları yatırımcılar ve dolar almka isteyneler tarafından sorgulatılıyor. Dolar/TL bugün alış fiyatı 18,43TL, satış fiyatı ise 18,52 TL seviyelerinde işlem görüyor.

Euro dolar paritesi ise 0,9977 seviyelerinde değerleniyor.

BU HAFTA PİYASALARDA NELER OLACAK?

Bugün saat 10:00’da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak.

Haftanın ilk faiz kararı Çin Merkez Bankası (PBOC) tarafından Salı sabaha karşı 04:15’te gelecek. Banka, kurumsal ve hane kredileri için kullanılan bir yıllık kredi ana faiz oranı (LPR) 5 baz puan düşürerek yüzde 3,65 ile rekor düşük seviyeye indirmişti.

 

Salı günü saat 10:00’da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yurt dışı üretici fiyatları (YD-ÜFE) verilerini açıklayacak.

Aynı gün Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından saat 17:30’da iç ve dış borç istatistikleri açıklanacak.
Çarşamba günü piyasalar için önemli olan FED faiz kararının açıklanması bekleniyor. 

Dolar 11 gün sonra o rakama ulaşacak! Dolar kuru patlayacak

Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!