Kent Haberleri

Dolar 25 TL hayırlı olsun diyen Ekonomist Selçuk Geçer net tarih verdi! Bakan bir daha bakıyor!

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için '' 25 TL hayırlı olsun'' dedi ve tarih verdi.  Yatırımcıların gözü 14 Mayıs seçimlerin sonrasına çevrildi

Türkiye 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimlerine doğru giderken piyasalardaki harteketlilik son hızıyla devam ediyor.  Yatırımcıların gözü 14 Mayıs seçimlerin sonrasına çevrildi. 
Selçuk Geçer, altın fiyatları için de yorumlarda bulundu. Altın fiyatlarının rekordan rekora koştuğunu belşrten Geçer, seçimlerden sonra ons altında yükselişlerin görülebileceğini açıkladı. Geçer, dolar kuru için ''25 TL hayırlı olsun'' diyere dolar kurunun yükselmeye devam edeceğinin sinyallerini vererek net tarihi açıkladı.

DOLAR 25 TL HAYIRLI OLSUN!

Selçuk Geçer, Dolar 19.56 TL'yi gördü, bir müddet sonra geri döndü. Ufak ufak kıpırdanmalar başladı. Yakın zamanda 20 liranın üzerine görürüz dedi.

 

Onun öncesinde 19.80 TL ile 19.90 TL arasında gider gelir, klasik hareketini yapar. 20 TL'ye giderken biraz zorlanır. Çünkü psikolojik bir sınır var orada. 9 TL'den 10 TL'ye geçmesi çok zordu. Sonra 11 TL, 12 TL, 13 TL, 14 TL için çok hızlı ilerlemişti ifadelerini kullandı.

Geçer, dolar için 20 TL'yi geçene kadar biraz zorlanırlar ama 20 TL kırıldıktan sonra da 24,ve 25 TL'yi görürüz yakın zamanda dedi.

 

DOLAR İÇİN TARİH BELLİ OLDU!

Dolar kurundaki kıpırdamalara dikakt çeken Geçer, doların 25 TL olacğaı tarihi şöyle açıkladı. Seçim öncesinde doların 25 TL olmasının zor olacağını belirten Geçer, seçimden sonra doların yükselişe geçeceğini belirtti. Seçime kadar doları 19,80 TL seviyelerinde tutulabileceğini ama seçim sonrasında doların fırlayacağını açıkladı.

 

DOLARDA SON DURUM!

Dolar kurunda son durum yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 20,31 TL, satış fiyatı ise 20,44 TLŞ seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,22 TL'den alınıp, 22,41 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0966 bandında hareket ediyor.

Dolar 36 TL değil 40 TL değil net bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Acil bakın

Altında geri vites! Bu rakamları görenler adeta beyninden vuruldu! 20 Nisan 2023 altın fiyatları