17 / 05 / 2024

Dolar 25 TL'ye tırmanacak! Analistler tarih vererek açıkladı!

Dolar 25 TL'ye tırmanacak! Analistler tarih vererek açıkladı!

Dolar için çok flaş bir açıklama yapıldı. Analistlerden gelen iddialara göre dolar o tarihte 25 TL'ye tırmanacak! İşte bütün ayrıntılar…



Altın ve dolar piyasalarında durulmayan sular üzerine analistler, doların 25 TL’yi göreceğini bildirdi.

Euro ile dolar arasındaki rekabetin sönmeyeceğini ilan eden analistler, doların euroyu yok edeceğini bildirdi. Analistler, son bir uyarı olduğunu ve bu noktada doların hızla 25 TL'yi vuracağını vurguladı.

Dolar 25 TL ye tırmanacak! Analistler tarih vererek açıkladı!

Analistler, son gelişmeler ışığında doların zirve yapacağını söylüyor. Analistler, piyasada şu anda 18,62 TL civarında seyreden doların 25 TL'yi ne zaman göreceğini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön