06 / 05 / 2024

Playstation 5 BİM'e geldi! Fiyatını birden şak diye düşürdüler, dolar 25 TL'yi geçmişken fırsat kaçmaz!

Playstation 5 BİM'e geldi! Fiyatını birden şak diye düşürdüler, dolar 25 TL'yi geçmişken fırsat kaçmaz!

BİM, birçok oyun tutkunu tarafından beklenen Playstation 5 konsolunu uygun fiyatlarla satışa çıkardı. Dolar 25 TL'ye fırlamışken sakın kaçırmayın, her an zam gelebilir...



Oyunseverler tarafından heyecanla beklenen bir oyun konsolu Sony Playstation 5, Türkiye'deki BİM mobil uygulamasında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

BİM mobil uygulaması üzerinden yapılan duyuruda, Playstation 5'in normal fiyatının çok altında bir fiyatla satılacağı belirtiliyor. 

Playstation 5 BİM'de! Fiyatını birden dibe çektiler! Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın!Playstation 5'in normal fiyatı oldukça yüksek olduğundan, BİM'in indirimli fiyatı oldukça cazip görünüyor. Ancak, stokların sınırlı olduğu ve bu indirimli fiyatın sadece birkaç gün geçerli olacağı belirtiliyor.

BİM mağazalarında PlayStation 5'in fiyatının birden düşmesi, oyuncular arasında büyük bir sevinç yarattı. Doların 25 TL'ye kadar yükseldiği bir dönemde, konsolun uygun bir fiyatla satışa çıkması, pek çok kişi için kaçırılmaz bir fırsat oldu.

Peki, BİM'de  PlayStation 5'in fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...


Geri Dön