Altın & Dolar

Dolar 3 lira birden düşecek diyen İslam Memiş dolar almak isteyenleri kırmızı kodla uyardı!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar rekor kırarken İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama geldi. 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş 25 TL olan dolar kurunun 3 lira birden düşüşe geçeceğini söyleyerek dolar almak isteyenleri kırmızı kodla uyardı.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR REKOR KIRDI!

Merkez Bankası 27 ay aradan sonra faizleri artırdı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi.  Kararın hemen ardından döviz kurları hızla yükselmeye başladı. Dolar 25 TL, Euro ise 27 TL ile rekor kırdı.


DOLAR 3 LİRA BİRDEN DÜŞECEK!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların 3 lira birden düşüşe geçeceği öngörüsünde bulunarak dolar almak isteyenlere seslendi.

İslam Memiş, döviz, altın ve gümüş tarafından düşüş öngörümün devam ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: ''Yabancı para birimlerinde, altın ve gümüşün gram fiyatlarında kısa vadeli düşüş öngörümü önceden belirttiğimi anımsatmak isterim.

Dolar/TL kurunda 22,80 lira seviyesini takip edeceğim.

Yüksek bir faiz artırımı gelir, piyasalarda iyimserlik artarsa 21,80 lira seviyesi bile görülebilir. Önce 22,80’ni takip etmek gerek. Dolar/TL kuru başı çektiğinden diğer yabancı paralarda da değer kayıpları görülebilir.'' dedi.

İslam Memiş dolar almak isteyenlere dikkatli olmalarını söyleyerek dolar kurunda düşüşlerin olacağını tekrar hatırlattı.

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ! DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU?

Dolar/TL kuru 25 TL seviyesine ulaşarak tüm gözleri üzerine çekti. Milyonlarca kişi dolar kurundaki son dakika gelişmeleri ve son rakamları merak ederek araştırmalarına devam ediyor. Hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu araştırıyor.

Dolar kuru bugün  yüzde 0,99 düştü. Dolar/TL alış fiyatı 25,16 TL, satış fiyatı 25,220 TL. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış 27,38 lira, satış 27,499 lira. Gram altın ise  1551 liradan alınıp 1569 liradan satılıyor. 

Dolar 10 gün sonra tam bu kadar olacak! Elinde, yastık altında, bankada doları olanlar o rakamı bekliyor

Altın tsunami gibi ortalığı kasıp kavurdu! Bugün gram, çeyrek ve yarım altın ne kadar? 24 Haziran 2023 altın fiyatları