18 / 05 / 2024

Dolar 32 TL'ye fırlayacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın, sonra sakın pişman olmayın!

Dolar 32 TL'ye fırlayacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın, sonra sakın pişman olmayın!

Doların yükseleceğinin görülmesinin ardından, insanlar döviz bürosuna akın etti! Dolar hızla yükseliyor ve yakında 1 doların 32 TL olacağı tahmin ediliyor.



Dolar kuru, ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası hareketlenerek 19 TL seviyesini aşmış durumda. Şimdi gözler seçim sonrasına çevrildi ve vatandaşlar, "Seçim sonrası dolar ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?" sorusunu araştırıyorlar. Bu arayış sırasında, ünlü bir ekonomistten dikkat çeken bir dolar tahmini geldi: O tarihten sonra 1 dolar 32 TL olacak! Bu fiyat tahmini, halkın döviz bürolarına akın etmesine neden oldu. Şimdilik, piyasalarda son durumu ve dolar kurundaki gelişmeleri takip etmek gerekiyor.

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT! O TARİHTE 32 TL OLACAK

Dolar kuru hızlı bir yükseliş trendinde ve yatırımcılar, uzmanların uyarılarına dikkat kesiliyorlar. Son olarak, ünlü bir ekonomi kuruluşu olan Capital Economics'un Kıdemli Gelişen Piyasalar Ekonomisti Liam Peach, dolar borcu olanları uyararak dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Bu uyarılar, dolar kurundaki yükselişin etkisini arttırıyor. Ekonomist, "Dolar ateşlendi! O tarihte 1 dolar 32 TL olacak" şeklinde bir tahminde bulundu ve halkın döviz bürolarına koşmasına sebep oldu. Şimdi, piyasalarda yaşanan son gelişmeler ve dolar kurundaki hareketler yakından takip ediliyor.


Geri Dön