18 / 05 / 2024

Dolar 32 TL'ye fırlayacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın, sonra sakın pişman olmayın!

Dolar 32 TL'ye fırlayacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın, sonra sakın pişman olmayın!

Doların yükseleceğinin görülmesinin ardından, insanlar döviz bürosuna akın etti! Dolar hızla yükseliyor ve yakında 1 doların 32 TL olacağı tahmin ediliyor.



SEÇİM DOLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Türkiye'de yaklaşan seçimler, döviz piyasalarındaki son gelişmeleri vatandaşların gündemine taşıdı. Dolarla ilgili peş peşe açıklamalar yapılırken, Independent Türkçe'den Gökçen Tuncer'in bir yazısında, seçim sonuçlarının dolar kurunun seyrini ne yönde etkileyebileceği hakkında ilk bilgiler paylaşıldı. Şimdi, seçim sonuçlarına göre dolar kurundaki olası değişimleri takip etmek önemli bir hal almış durumda.

Capital Economics Kıdemli Gelişen Piyasalar Ekonomisti Liam Peach, yaptığı açıklamada, "Muhalefetin zaferi Türkiye'nin finansal piyasalarına bir canlanma getirebilir, özel sermaye akışı dalgası yaratabilir. Ancak diğer yandan bu canlanma hızlı şekilde yok olabilir. Reform süreci kararlılıkla hayata geçene kadar, Türkiye büyük yatırım akımlarının olmasında bir tereddüt yaşayabilir" ifadelerini kullandı.

Kıdemli Gelişen Piyasalar Ekonomisti Peach, dolar kuru için dikkat çekici öngörülerde bulundu. Peach'e göre, 2023 yılının sonuna kadar dolar kurunun 26 TL'ye, 2024 yılının sonunda ise 32 TL'ye kadar yükselebileceği söyleniyor. Timothy Ash ise son açıklamasında, muhalefetin seçimleri kazanması durumunda hızlı bir şekilde ortodoks politikalara geçileceğini ve gelişmekte olan piyasaların en başarılı hikayelerinden birinin 2023 yılının ikinci yarısında yazılabileceğini ifade etti.

Doğal gaz faturalarında inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Faturalarda 300 TL iade yapılacak!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika flaş açıklama geldi! Başvurana 500 TL ödeme yapılacak!
Ayçiçek yağında çılgın indirim! 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları birden düştü!

Geri Dön