Kent Haberleri

Dolar 4 ay sonra bu kadar olacak! Sakın duymadım deyip ağıtlar yakmayın! Herkes bu rakama hazırlıklı olsun!

Doları olmayan ya da dolar borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren dolar yorumları gelmeye devam ediyor. Ünlü iktisatçı İslam Memiş, doların Haziran ayında yürek hoplatan seviyelere fırlayacağı hususunda uyarı yaptı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremden toplam 11 il ciddi şekilde etkilendi

Dolar borcunuz varsa dikkat! İslam Memiş, haziran ayında dolar döviz kurunu açıkladığında uyardı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremden toplam 11 il ciddi şekilde etkilendi. Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, durumun Türkiye ekonomisine etkisini anlatmak ve dolar borçlanan vatandaşları uyarmak için haziran ayı dolar faiz oranını açıkladı. 4 ay sonra dolar böyle olacak!

Dolar 4 ay sonra bu kadar olacak! Sakın duymadım deyip ağıtlar yakmayın! Herkes bu rakama hazırlıklı olsun!..İşte ayrıntılar...

DOLAR HAZİRAN AYINDAN SONRA 24/25 TL BANDINA KADAR YÜKSELEBİLİR!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022'nin dördüncü çeyreğinde hazırladığı analitik raporda, 2023'te dolar kurunda hem yurt içinde hem de yurt dışında sorunlu bir artış öngörüsü olduğunu söyledi. Bu konularla birleşince 2023 Haziran'dan sonra dolar kurunun 24/25 TL bandına toparlanacağını tahmin etmiştik. Dolar borcu olanlara bu yönde uyarılarda bulundu.

Kahramanmaraş'ı 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremin vurmasının Türkiye için kaçınılmaz olduğunu söyleyen Memiş, halkı bu konuda sakin olmaya çağırdı. Tabii 2022 dolar kuru tahmin raporu üretilirken bu depremin önceden öngörülmediğini ve bu yönde araştırmaların yapıldığını söyleyen Memiş, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla yılın yarısından sonra Dolar/TL kuru 20 lira bandından yukarı yönlü kırılınca manipülatörler devreye girecek. `Gördünüz mü ekonomi batıyor' yaygarası koparacaklar. Ama biz zaten bu beklentilerimizi 2022 yılının son çeyreğinde aktarmıştık." 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 23 ŞUBAT PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL’de bu sabah rekor seviye kaydedildi. 22 Şubat 2023 Çarşamba sabahında Son kapanışını 18.8745 TL 'den yaparken, dolar/TL kuru alış fiyatı 18.8713 liradan, satış fiyatı ise 18.8778 liradan işlem görmektedir.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Euro yüzde 0.33'luk bir değişim yaşadı ve bugün de yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 20.074 TL'den yapan euro şu sıralarda 20.061 TL alış ve 20.087 TL satış fiyatında işlem görüyor.

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 3 bin 295 TL parayı alın!
Gram altın Haziran ayında bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!
Aile Bakanlığı'ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! Şimdi başvuran anında tık diye 3.336 TL alacak!