Kent Haberleri

Dolar 4 ay sonra bu rakama fırlayacak! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın, hemen dövizciye ışınlanın!

Doları olmayan ya da dolar borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren dolar ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, doların haziran ayında içler acısı seviyelere çıkacağı uyarısında bulundu. Kahramanmaraş`ta meydana gelen iki deprem 11 ili ciddi şekilde etkiledi

Bir dolar borcunuz varsa dikkat! İslam Memiş haziranda dolar kurunu açıklayarak uyardı. Kahramanmaraş`ta meydana gelen iki deprem 11 ili ciddi şekilde etkiledi. Durumun Türkiye ekonomisini nasıl etkileyeceğini açıklayan altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, haziran ayı dolar kurunu açıklayarak, dolar borçlanan vatandaşları uyardı. 

Dolar 4 ay sonra bu rakama fırlayacak! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın, hemen dövizciye ışınlanın!..İşte ayrıntılar...

Dolar 4 ay sonra bu rakama fırlayacak! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın, hemen dövizciye ışınlanın!..İşte ayrıntılar...

DOLAR HAZİRAN AYINDAN SONRA 24/25 TL BANDINA KADAR YÜKSELEBİLİR!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022'nin dördüncü çeyreğinde hazırladığı analiz raporunda, 2023'ün hem Türkiye'de hem de yurt dışında dolar kurunda sıkıntılı bir yükseliş gördüğünü söyledi. Sonuç olarak doların Haziran 2023'ten itibaren 24/25 TL aralığına yükselmesi bekleniyor. Dolar borcu olanlara bu yönde uyarılarda bulundu.

Kahramanmaraş'ın kaçınılmaz olarak 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremle sarsıldığına dikkat çeken İslam Memiş, halkı bu konuda sakin olmaya çağırdı. Tabii Memiş 2022 dolar tahmin raporunu hazırlarken depremin önceden tahmin edilemeyeceğini ve araştırmaların bu yönde  yapıldığını söyledi.

İslam Memiş, "Dolayısıyla yılın yarısından sonra Dolar/TL kuru 20 lira bandından yukarı yönlü kırılınca manipülatörler devreye girecek. `Gördünüz mü ekonomi batıyor' yaygarası koparacaklar. Ama biz zaten bu beklentilerimizi 2022 yılının son çeyreğinde aktarmıştık." şeklinde konuştu.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 28 ŞUBAT SALI DOLAR KURUNDA SON DURUM!

Dolar/TL’de bu güne yatay bir seyir ile başladı. 28 Şubat Salı sabahında yani haftanın ikinci gününde dolar/TL kuru alış fiyatı 18.8765 TL alış fiyatından, 18.8804 TL satış fiyatından işlem görüyor. Uluslararası piyasalara bakıldığı zaman dolar, ABD'de açıklanan güçlü ekonomik verilerin Fed'in faiz artırımlarına devam edeceği beklentilerini kuvvetlendirmesi ile yedi haftanın zirvesine ulaştı.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 
Altınla ilgili hiçbir ekonomistin dile getirmediği flaş açıklama! Öğrenince 'yok artık' diyeceksiniz!
Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın