Ekonomi

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi!

Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi. Selçuk Geçer, söz konusu bu yükselişlerin sene sonuna kadar süreceğini belirterek, dolar için 22 TL seviyelerini işaret etti...Açıklanan resmi rakamlara göre, dinlenme modundan çıkan dolar 17

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunda sular durulmuyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, dinlenme modundan çıkan dolar 17.30 TL seviyesini yeniden geçerken, altın da 8 Temmuz Cuma günü 966 seviyelerinden işlem gördü. 

Altını ve doları olan yatırımcılar korkutan süreçte ne yapacağını araştırmaya başladı. Dolar hakkında her zaman yüksek rakamlar veren Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer ise öyle bir seviye söyledi ki...

İşte Selçuk Geçer'den dolar açıklaması... 
 

Medyatava'da yer alan habere göre, para ve altın piyasasındaki hareketlilik 10 Mayıs Salı günü de devam etti. Dolar 14 lira seviyesinden yükselişe geçerken, altının düşüş serüveni de kısa sürdü. 

Peki dolar ve altında yükselişler sürecek mi? Yatırımcılar ellerindeki altını ve doları ne yapmalı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Selçuk Geçer'den kritik uyarılar...

SELÇUK GEÇER'DEN SON DAKİKA DOLAR AÇIKLAMASI

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine bir son dakika açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada özellikle dolara ilişkin kritik uyarılar yapan Selçuk Geçer, dolar için öyle bir seviye verdi ki tüm yatırımcılar adeta şok oldu. 

Dolarla ilgili olarak yaptığı her açıklamada doların yükseleceğini söyleyen Selçuk Geçer'in Mayıs ayındaki tahminleri de tutmuştu.

Peki yatırımcılar doları hangi seviyede almalı? Doları olan ne yapmalı? Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer tüm bunları yanıtını Youtube kanalı üzerinden verdi. Yüksek enflasyona değinen Selçuk Geçer, söz konusu bu yükselişlerin sene sonuna kadar süreceğini belirterek, dolar için 22 TL seviyelerini işaret etti.

DOLAR TAHMİNLERİ TUTAN GEÇER'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Selçuk Geçer, doların 14.95 seviyelerinde olduğu esnada attığı bir tweetle gündeme gelmiş ve paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:  "Dolar 22 kaçınılmaz, Önce 17 sonra 22. Ardından 30 lira "

Selçuk Geçer bu paylaşımından sonra yine dikkat çeken bir dolar paylaşımı daha yaptı. Geçer yaptığı yeni paylaşımda yeni dolar seviyesini verecek şunları ifade etti:  "Önce Dolar 22 olacak sonra kademeli 30 lirayı görecek"

Gram altın yatırımcısını darmaduman etti! Elinde altını olanlar bu son dakika rakamlarına inanamadı! Hemen bakın!

Gram altın mı dolar mı yoksa euro mu? Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında en çok kazandıranı açıkladı

Ünlü analistten altın için kritik açıklama! Petrol fiyatları istikrar kazandığında, gram altın yükselişe geçecek!