15 / 05 / 2024

Dolar 6 liraya düşecek mi sorusunu yanıtladı! Doların kaç liraya düşeceğini tarih verip açıkladı! Piyasa Kahini konuştu

Dolar 6 liraya düşecek mi sorusunu yanıtladı! Doların kaç liraya düşeceğini tarih verip açıkladı! Piyasa Kahini konuştu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların 6 lirayı göreceği iddialarına cevap verirken, en fazla ne kadara düşeceğini açıkladı. İşte detaylar…



DOLAR DÜŞECEK AMA… 

“Dolar, bir ödeme aracıdır” ifadelerini kullanan İslam Memiş, şu şekilde konuştu:

“Dolar sene sonuna kadar 20-21 Türk Lirası’nı bulabilir. Ama ne kazandırır? Karşısında Euro ve Sterlin'in daha fazla şekilde değer kaybettiğini göz önünde bulundurmak lazım. Orta ve aynı zamanda kısa vadede ataklarını devam ettirebilir fakat uzun vadede borsa, altın ve aynı zamanda gümüşün getirisi daha fazla.”

Sosyal medyada dolar ile ilgili 9 TL’ye hatta 6 TL’ye düşeceğine dair manipülasyonlara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunan Memiş, “Bu iddialar piyasa koşulları ile ters durumda. Dolar düzeltme yapabilir, 20 lira - 21 lira aralığından 17 lira - 18 lira aralığına düşebilir. 10 lira olmaz” şeklinde konuştu.  

ŞUBAT VE MART AYINA DİKKAT 

Şubat ve mart aylarında kredi musluklarının açılacağını ifade eden Memiş, bankaların konut, araç ve aynı şekilde ihtiyaç kredisi vermediğini hatırlattı.  Bankaların ise Merkez Bankası kontrolünde olduğunu ifade eden Memiş, “Kredi miktarlarını düşük ama vermiyorlar. Konut kredilerinde düşüş görülecek. Neye ihtiyacınız var ise alınız” ifadelerini kullandı. 

Dolar 6 liraya düşecek mi sorusunu yanıtladı! Doların kaç liraya düşeceğini tarih verip açıkladı! Piyasa Kahini konuştu

Öğrencilere ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği ne kadar? Ulaşım desteği ne zaman verilecek? 22 Ekim 2022

Hesabınıza 1.250 lira yatacak! Sakın kaçırmayın! Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak? 22 Ekim 2022

Akaryakıtta son dakika! Motorine indirim! Opet, BP, PO, Shell, Total 22 Ekim 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön