15 / 05 / 2024

Dolar 6 TL olacak... Merkez Bankası 2 gün sonra faiz arttıracak! Necmettin Batırel'den şok iddia!

Dolar 6 TL olacak... Merkez Bankası 2 gün sonra faiz arttıracak! Necmettin Batırel'den şok iddia!

Geçtiğimiz günlerde dolar 6 TL olacak iddiasından sonra çok konuşulan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel'den dolara ilişkin yeni açıklama geldi. Batırel" Merkez Bankası'nın beklentinin aksine bir hareket yapacağını söyledi.



Dolar 6 TL olacak... Merkez Bankası 2 gün sonra faiz arttıracak! Necmettin Batırel den şok iddia!

NE OLMUŞTU?

Necmettin Batırel geçtiğimiz günlerde köşesinde şu ifadeleri kullanmıştı: Dolar 6 lira benzin 10 liraya düşecek!

Necmettin Batırel, "Eylül ayında Türk ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacak. Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak… Rakam vermek istemiyorum, ama bu durumda dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da… Piyasadaki suni fiyat artışlarının kökü kazınacak. Bu durumda. 26 liradaki benzin-motorin 10 liraya düşer." 

Dolar 2022'nin zirvesine ulaştı! 1 doları bile olanlara şok! Dolar/TL'de kayış koptu mu?

1 Doları olanlar bile dikkat! Yükseliş başladı, yıl sonunda o rakamı görecek! İşte 19 Temmuz 2022 güncel kuru...

Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters duyurdu! İşte dolar kurunun 22 lirayı göreceği tarih


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön