Ekonomi

Dolar 8 lira birden düşecek! Analist az önce açıkladı! 2023'te dolar ne kadar olacak?

Dolardaki hareketlilik devam ederken uzun bir sessizliğin ardından Engin Avcı sahalara geri döndü. Avcı, yıl sonuna kadar doların hızla düşeceğini söyleyerek tahmininin gerisinde kaldığını tarih vererek gösterdi. 60 seviyesinde kaldı

Dolar kuru, lira 18.60 seviyesinde kaldı. 2023'te doların ne olacağı en tuhaflarından biri.

Birkaç ay önce doların 10 liraya düşeceğini söyleyen araştırmacı yazar Engin Avcı, yeni yılda dolar ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. İşte bütün ayrıntılar...

DOLARIN DÜŞECEĞİ TARİHİ AÇIKLADI!

Son dönemde dolar için yaptığı tahminde doların düşeceğini söyleyen Engin Avcı tarih vermeyi de ihmal etmedi. Avcı açıklamasında şunları söyledi:

"Pek çok ülkeden Türkiye’ye para girişi oluyor. Benim döviz planım Aralık ayıdır. Ocak gelmeden düşeceği yönündedir. Ocak ayına kalmadan bu iş olacak. Bütün uluslararası piyasalarının görüşü  de bu yönde. Benim tahminim 27-28 Aralık tarihine kalmaz biter bu iş. Bütün bu yaşananlar enflasyonun düşeceği yönünde. Sizler seçime doların imparatorluğunun yıkılışını görerek gireceksiniz"

2023 YILI HÜKÜMET DOLAR TAHMİNİ 21,51 LİRA!

2023 Cumhurbaşkanlığı Programı onaylandı ve açıklandı. Programın ana konusu pandemi süreci sonrası küresel ticarette yaşanan geçici sorunlar oldu. Tüm emtia fiyatlarının tarihi seviyelerde işlem gördüğüne dikkat çekilen programda, başta gıda ve enerji olmak üzere çeşitli konuların masaya yatırıldığı kaydedildi.

Bu da yetmezmiş gibi, salgın nedeniyle Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sonucunda ortaya çıkan büyük miktardaki para çıkışı ve para politikasındaki sıkılaştırmanın arzı tetiklediği kaydedildi.

17 GÜN SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Doları son anda değerlendiren diğer analistler, doların aralık ayında yükseleceğini açıkladı. Analistlere göre bu yükseliş ivmesi daha da hızlanacak ve yıl sonunda dolar 26-30 lira arasında yerleşecek.

Peki, dolar ne kadar olacak? 1 Dolar ne kaddar? 14 Aralık 2022 dolar kurunda son durum...

DOLAR KURUNDA SON DURUM NE? 1 DOLAR NE KADAR? 14 ARALIK 2022 DOLAR KURU...

Dolar/TL, güne yatay başlamasından sonra 18,65 seviyelerinde işlem görüyor. Haftanın üçüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 14 Aralık Çarşamba gününe dolar/TL, bugüne yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla 18,6480'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yatay seyirle 19,8150'den, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kaybıyla 23,0280'den satılıyor.

Ünlü analistten şok eden altın ve petrol açıklaması! Acilen bakın!
Şirketler de kira göçüne katılıyor!
Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...