04 / 05 / 2024

Dolar alev alev! Kıyıda köşede doları olanlar koşun! İşte Son dakika dolar kuru 14 Temmuz 2022

Dolar alev alev! Kıyıda köşede doları olanlar koşun! İşte Son dakika dolar kuru 14 Temmuz 2022

Dolar kurunda son dakika rakamları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru dün yükselişe geçen dolar yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede doları olanlar koşun! Son dakika dolar kuru 14 Temmuz 2022...



PİYASALARDA SON DURUM

Dün ABD enflasyon rakamları açıklandı.  ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haziran ayında yüzde 9,1 ile son 41 yılın en hızlı yükselişini kaydetmesinin ardından avro/dolar paritesi 2002 yılından bu yana ilk kez 1 seviyesinin altına geriledi.

Dolar alev alev! Kıyıda köşede doları olanlar koşun! İşte Son dakika dolar kuru 14 Temmuz 2022

ABD'de tüketici enflasyonunun beklentisinin üzerine gelerek dolar, yüzde 9.1 ile rekor kırdı. Bunun üzerine dolar, euro karşısında değer kazanmaya devam ediyor.

 Temmuz ayındaki Fed toplantısında 100 baz puan faiz artışı beklentisi yüzde 22'ye, 75 baz puan faiz artışı beklentisi de yüzde 79'a yükseldi. Euro-dolar, beklentilerini aşan  ABD tüketici enflasyonundan sonra  2002 yılından bu yıla kadar ilk kez 1 seviyesinin altına düştü.  ABD'de tüketici enflasyonu yüzde 9,1 ile 41 yılın zirvesini görmüştü.

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez dolar – euro eşitliği için Türkiye’yi uyardı. Türkiye ciddi zarar yaşayacak

Dolar ve Euro 20 yıl sonra fena şaşırttı! Dolar, Euro’ya meydan okudu!

Dolar ne kadar? KKM öncesi seviyeye geriledi

Euro ile ilgili flaş gelişme! 2002'den bir bir ilk yaşandı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön