29 / 04 / 2024

Dolar alev alev! Rekor geliyor! İlk görenler kazanacak

Dolar alev alev! Rekor geliyor! İlk görenler kazanacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Doların yönü belli oldu, rekor geliyor.



Dolar/TL kuru bugün yüskelişe geçti. Dolar kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yatırımcılar ve dolar almak isteyenlerin en çok merak ettiği dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar yükselmeye devam edecek mi? sorularının yanıtları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Dolar alev alev! Rekor geliyor! İlk görenler kazanacak
Dolar/TL kurunun yönünü etkileyecek olan 2023 yılı için enflasyon ve büyüme beklentileri bugün güncellendi.

Hazinenin gelecek 3 yıl için ekononomikl verilerinde menmli değişiklikler yapıldı. Enflasyon oranları 2023 ve 2024 yılları için beklentileri yukarı yönlü olarak revize edildi. Cari açık tahmininde de değişikliğe gidildi.   2022 yılı için cari açık beklentisi yüzde 2,2'den yüzde 5,9 seviyesine yükseltildi.

2024 yılı için cari açık beklentisi yüzde 1,4 olarak kaydedildi. 2025 yılı için cari açık hedefi yüzde 0,9 olarak netleşti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön