02 / 05 / 2024

Dolar bir anda o rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan Selçuk Geçer 'Dikkat' diyerek o akıl almaz seviyeyi açıkladı!

Dolar bir anda o rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan Selçuk Geçer 'Dikkat' diyerek o akıl almaz seviyeyi açıkladı!

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, doların bir anda yükseleceği seviyeyi açıkladı. Peki Selçuk Geçer dolar kuruyla ilgili olarak neler dedi? İşte Geçer'in o açıklamaları...



"DOLARDA 19 TL'YE HAZIR OLUN"

Yaptığı açıklamada Kabine Toplantısı'nda Süper Bono çıkar mı düşüncesi olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, bunlar çıkmadığını dile getirerek, "Daha güzel haberim var. Aya çıkıyoruz. Umarın uzay başvurularınızı yapmıştır. Brent petrol fiyatları yükselmeye devam edecek. Çünkü Rusya-Ukrayna krizi bitmedi. Bir de Çin'den kapanmalar başladı." dedi. Dünyanın fokurdamaya devam ettiğini kaydeden Selçuk Geçer, "Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi." diyerek,  dolarda 19 liraya hazır olunması gerektiğini kaydetti.

Dolar bir anda o rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan Selçuk Geçer Dikkat diyerek o akıl almaz seviyeyi açıkladı!

DOLAR BOZDURMAK İSTEYENLER BİR DAHA DÜŞÜNSÜN

Yaptığı açıklamada "Dolar bozduralım mı?" sorusunu da yanıtlayan  Selçuk Geçer, "Dikkatli olun" cevabını verecek çok önemli açıklamalar yaptı.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Selçuk Geçer yaptığı açıklamada yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla atıldığını söyleyerek, "Oysa bankacılık sisteminden çekip aldık. Tefeci borçların içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi." dedi.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Gram altın ne kadar olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıkladı! Ağızları açık bıraktı

Dolar zincirleri kırdı artık özgür! Dolar bugün kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön