Altın & Dolar

'Dolar birden atak geçirecek' diyen İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti! Rakam verdi! Herkes şaşıracak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, youtube kanalından altın ve dolarla ilgili uyarılarda bulundu. Doların birden atak geçireceğini söyleyen Memiş, önümüzdeki haftayı işaret etti ve rakam paylaştı. 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarla ilgili youtube hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Memiş dolar yatırımcısı için önümüzdeki haftayı işaret ederek 'dolar birden atağa geçebilir.' dedi ve rakam verdi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DOLAR NE KADAR OLUR?

İslam Memiş, Youtube kanalı üzerinden dolar ve altınla ilgili uyarılarda bulundu. Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş doların birden atak geçireceğini belirtti. Memiş, 35 lira seviyesini bir anda görülebileceğin, söyleyen Memiş 'Dövizde altında bu şoklara karşı hazırlıklı olmakta fayda var. Bunun nedenlerini daha sonra açıklayacağım.' dedi . 

HERKES ŞAŞIRACAK

İslam Memiş, dolarla ilgili 'Tarih koyuyorum bir hafta içinde bir atak gerçekleşebilir. 34,65-34,85 ve 35’i zorlayan bir atak göreceksiniz ve herkes şaşıracak.' diyerek rekoru duyurdu.

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Mmeiş dolardaki yükselişlerin devam edeceğini söyledi. İslam Memiş'e göre ''Dövizde yukarı yönlü hareketler beklemeye devam ediyoruz ajandamızda. Dolarda 40-45 bandı euroda 45-50 bandını beklemeye devam ediyoruz.'' dedi


BUGÜN DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Kapalıçarşı'da döviz kurları saat 16:43 itibarıyla; dolar/TL alış fiyatı 33,94 lira, satış fiyatı ise 34,009 liradan; euro/TL kuru ise alış fiyatı 37,48 lira, satış fiyatı ise 37,64 liradan değerleniyor.

ALTIN ALIM İŞİNİ HAFTA SONUNA KADAR BİTİRİN

İslam Memiş, altın ile ilgili de altın almak isteyen yatırımcılara altın alım işini hafta sonuna kadar bitirmeleri konusunda uyardı. Memiş '' Kaygılarım var. Burada jeopolitik gerilimler gene önemli bir etken. Farklı haber akışları gelebilir ve ons altın agresif bir şekilde yükseliş trendine girebilir.'' diyerek uyardı. 

Altın uçmaya devam ediyor! Gram, çeyrek, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar? 29 Ağustos canlı altın fiyatları

İslam Memiş altının 4 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı, duyanlar kuyumcuya koştu!