30 / 04 / 2024

Dolar borcu olanlar yandı! Uzman isimden dolara ilişkin kıyamet senaryosu geldi!

Dolar borcu olanlar yandı! Uzman isimden dolara ilişkin kıyamet senaryosu geldi!

Son dönemde Türk Lirası karşısında önemli bir yükseliş sergileyen dolar, yatırımcılar ve insanlar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimi ve Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi gibi olaylar, dolar-TL kurunun hareketlenmesine neden oldu



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki 14 gün içinde yükseleceği rakamı peş peşe açıkladı. Geçer, elinde dolar olan ya da dolar borcu olan insanları ardı ardına uyararak dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Dolar borcu olanlar yandı! Uzman isimden dolara ilişkin kıyamet senaryosu geldi!

Dolar-TL kurunun geleceği hâlâ belirsizliğini korurken, ekonomist Geçer’in açıklamaları, doların yükseleceği noktayı işaret eden önemli bir ipucu niteliği taşıyor. Geçer’e göre, dolarda bir kasırga dönemi başlayacak ve dolar öyle bir yükselecek ki, geleceği fiyat herkesi şaşkına çevirecek. Selçuk Geçer’in açıkladığı rakam, doların ulaşacağı yeni zirve olacak. Doların bu kadar yükseleceği bir dönemde, elinde dolar olan ya da dolar borcu olan insanların aldığı risklerin de artması kaçınılmaz bir sonuç olarak yatırımcıların karşısına çıktı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön