Ekonomi

''Dolar bozduralım mı'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi! Aman dikkatli olun

Elinde dolar olan vatandaşlar ''dolar bozduralım mı'' sorusuna cevap ararken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yanıt geldi. Geçer, yatırımcıları dolar bozdurma konusunda ''dikkatli olun'' diyerek uyardı... Yatırımcılar ellerinde bulunan dolarlar için ''dolar bozduralım mı?'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi


Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ellerinde bulunan dolarlar için ''dolar bozduralım mı?'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi.
Yatırımcılara dolar ile ilgili ''dikkatlin olun'' diyerek uyardı.

Peki dolar bozduralım mı? Dolar alalım mı, bozduralım mı? Dolar için alım zamanı mı? İşte merak edilenler... 

''AMAN DİKKATLİ OLUN''

Milyonlarca yatırımcı ve dolar al sat yapan vatandaşlar dolar ile ilgili ''dolar bozduralım mı'' sorusunu araştırıyor. Elinde dolar bulunanlar dolar al sat yapabilmek için uygun zamanı kollarken, ünloü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. 

 
Youtube kanalından dolar ile ilgili yorumlarına devam eden Geçer, yatırımcıları uyardı. Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini söyleyen Geçer, dolar bozdurmak isteyenler için de şu "Dikkatli olun" uyarısında bulundu. 

 

DOLAR BOZDURALIM MI?

Selçu Geçer dolar bozdurmak isteyenler için doların ulaşacağı rakamı açıklayarak yatırımcıları ve dolar almka isteyenleri uyardı: "Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi. Bu açıklamalar yavaş yavaş başladı. Dolarda 19 liraya hazır olun. Dolardaki ilk hedef 19 lira olacak. Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelirsek şaşırmayın. Dolar 27 Aralık'ta 12 liraya geldi. Ama bu artık olmayacak. Merkez Bankası o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcamıştı. Bu maceranın toplam süreci 5 ay. 5 ay içerisinden 12 liradan tekrar 17 liraya çıktı. 18 saymıyorum o 1-2 saatlik bir olay. Bu filmi bize güzel oynadılar. Doları 17.90'da zor tutuyorlar. Borçları çıkardığımızda rezervlerimiz eksilerde. Neden?"

 

DOLARDA SON DURUM 16 AĞUSTOS 2022

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Dolar kuru şu sıralar alış fiyatı 18,03 TL, satış fiyatı 18,04 TL. Dolar kurunda dalgalanma devam ediyor.

Dolar hop oturup hop kalkıyor! Yastık altında doları olanlar dikkat! Son dakika dolar/TL 16 Ağustos 2022

Selçuk Geçer 'Dolar 25 TL olacak' dedi, tarih verdi!

Dolar bugün ne kadar? 15 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!