15 / 05 / 2024

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Yüksek kehanetleriyle adından söz ettiren Selçuk Selçuk Geçer yeni bir kehanetiyle dikkatleri üzerine çekti. Analistlerden peş peşe açıklama gelirken Selçuk Geçer`de dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı geldi. Dolar bu dönemde zirve yapacak.



FED'İN ETKİSİ SÜRÜYOR!

Pek çok uzman, Fed'in faiz oranının piyasadaki çalkantı dönemlerinde etkili olacağını savunuyor. ABD enflasyon verisi sonrasında aniden düşen dolar kuru ile ilgili tahminler gelmeye sürüyor. Selçuk Geçer, dolar kurundaki toparlanma için önemli bir tarih açıkladı. Yüksek tahminleriyle adından söz ettiren Selçuk Geçer, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

POWELL KONUŞMASI İLE KIYAMET KOPACAK!

Piyasa ekonomisti Selçuk Geşar, doların zirve yapacağı tarihi açıkladı. Dolar kuru tahminleri sık sık gündemde olan ekonomist Selçuk Geçer, yeni konuşmasıyla gündem yaratmaya devam ediyor. ABD enflasyon verilerinin ardından sert düşüş yaşayan dolar karşısında Fed'in faiz oranlarını 75 puan artıracağını tahmin etti. Dolar yatırımcıları bundan sonraki gelişmelerin ardından ne yapacaklarını araştırmaya devam ediyor. Selçuk Geçer, Fed faizleri ve Powell'ın konuşmasının ardından gerçek fırtınaların eseceği ve doların zirve yapacağı gün olarak yıl sonunu işaret etti.

Peki, dolar ne kadar? 1 dolar kaç TL? 21 Kasım 2022 dolar kurunda son dakika...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön