19 / 05 / 2024

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sözlerini gündeme taşımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre güçlü dolar tahminleriyle tanınan Geçer, Aralık ayında doların ne olacağını söyledi.



ARALIK AYINDA DOLAR BU KADAR OLACAK!

Faiz kararının ardından ünlü ekonomist Selçuk Getcher kamera karşısına geçti. Kişisel YouTube kanalında dolar kuru ile ilgili Aralık ayına işaret ederek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Selçuk Geçer, Aralık ayı ve bu yılın ilk çeyreğinde doların ne olacağını açıkladı.

ARALIK SONUNDA...

Aralık sonuna dikkat çekmek isteyen Geçer, ""Doların bu seviyelerde kalması doların yükselmeyeceği anlamına gelmiyor. Sadece politika faizinin indirilmesinin bir etkisinin olmayacağını söylüyorum.  Çok yüksek ihtimal aralık ayının sonuna doğru biz 23 liranın üzerinde bir dolar kuru göreceğiz." dedi.

DOLAR HER AN 35 TL’LERE VURABİLİR

Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada, “Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum. Dünyada dolar düşecek ama Türkiye’de dolar TL karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir” ifadelerine yer verdi.

Selçuk Geçer, doların yükselme ihtimali için ise şu cümleleri kurdu:

“ABD’de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse -ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz”

Geçer, Kasım ve Aralık aylarında dolar kurunun 20 TL'yi geçebileceğini tekrar hatırlatark konuşmasını sonlandırdı.

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın
Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!
Altında tehlike çanları çalmaya başladı! Yılbaşından sonra bu rakama gelecek önceden bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön