03 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 14 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 14 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Döviz kurlarındaki son durum merak ediliyor. Haftanın ikinci günü yani 14 Haziran Salı günü dolar kaç TL oldu? araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte 14 Haziran dolar kuru!



EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro da yukarı yönlü yükselişine devam ediyor.Bugün yüzde 0,57 oranında bir yükseliş yaşayan euro alış fiyatı 18,0749, satış fiyatı da 18,1057 TL oldu.

DÖVİZ KURU NEDİR?

Döviz kurunun ne olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Döviz kuru,  herhangi bir ülkenin para biriminin diğer ülkelerin para birimleri karşısındaki değerini gösteren katsayıdır. Ülkeler arası yapılan ticarette kullanılan ve en fazla tercih edilen yatırım nesnelerinden biri olan döviz ile yapılacak olan işlemlerde alış kuru ve satış kuru olmak üzere iki seçenek bulunur.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön