15 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 17 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 17 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Döviz kurlarındaki son durum merak ediliyor. Haftanın beşinci günü yani 17 Haziran Cuma günü dolar kaç TL oldu? araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte 17 Haziran dolar kuru!



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 17 HAZİRAN CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dolar kuru 17 Haziran Cuma gününe yükselişle başladı. Dolar 17 Haziran Cuma gününü önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,36 üzerinde 17,3032 seviyesinde tamamladı. Dolar endeksine baktığımız zaman dün yüzde 0,8 düşüş ile 103,4 bir rakamla haftanın en düşük seviyesini görse de bugün 104,5’e yükseldi. Dolar yeni güne yükselişle başladı. Yüzde 0,1 artışla 17,3210’dan işlem görmektedir. Aynı dakikalarda euro da 18,2040’tan satışı yapıldı.

DOLAR FED FAİZ KARARINDAN ETKİLENDİ Mİ?

Dolar kurunda açıklanan FED faiz kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolar, FED sonrası yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Piyasaların yüzde 0,75 fiyatlanması dolar kurunda çok büyük bir değişiklik göstermedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön