19 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 19 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 19 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 19 Ocak Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,80 seviyesinden işlem görüyor. İşte 19 Ocak Perşembe dolar kuru...



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 19 OCAK PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dün en düşük 18,7351 ve en yüksek 18,8204 seviyelerini gören dolar/TL, günü önceki kapanışına göre yüzde 0,2 artışla 18,8030'dan tamamladı.

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından 18,7980 seviyelerinde işlem görüyor.

Dolar endeksi, dün 101,5 ile 31 Mayıs 2022'den bu yana en düşük seviyeyi görmesinin ardından toparlanarak 102,3 seviyesinde dengelenirken, avro/dolar paritesi yatay seyirde 1,0790'dan alıcı buluyor.

Dolar bugün ne kadar? 19 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

EURO NE KADAR? 19 OCAK 2023 EURO KURU

Euro/TL yüzde 0,1 azalışla 20,2720'den, sterlin/TL de yüzde 0,1 düşüşle 23,1740'tan satılıyor.

ANALİSTLER RESMEN AÇIKLADI!

Analistler, zayıf ekonomik veriler ve ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin "şahin" açıklamalarıyla piyasalarda enflasyon verilerinin ardından oluşan optimist havanın bilakis döndüğünü ve resesyon fiyatlamalarının güçlendiğini bildirdi.

Dün, St. Louis Fed Başkanı James Bullard, siyaset faizinde yüzde 5'e ulaşmak için olabildiğince süratli hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekerken, Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester de faizlerin sene sonu için öngörülen yüzde 5,25-5,50 aralığının birazcık üstüne çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

Fed'in sıkılaşmaya ne kadar vakit devam edeceğine ilişik belirsizliklerin piyasalardaki oynaklığın temel sebebi bulunduğunu aktaran analistler, bugün ülke içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı, yurt dışında ise Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde'ın açıklamalarının izleneceğini aktardı.

Analistler, bugünün veri gündeminde ise Amerika Birleşik Devletleri haftalık işsizlik başvuruları, inşaat izinleri ve mesken başlangıçlarının öne çıktığını hatırlatarak, teknik açıdan dolar endeksinde 101,5 seviyesinin direnç, 103'ün yardımcı konumunda olduğunu vurguladı.

Piyasalara bir darbe de Avrupa’dan geldi! Kara haberle euro tırmanışa geçti!
''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin
Bu yılın yatırım aracı! Gram altın fiyatlarını belirleyen ayrıntı! 2023 için açıklamalar peş peşe geldi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön