03 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 20 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 20 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 20 Temmuz Çarşamba günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 20 Temmuz Çarşamba günü dolar araştırılıyor. İşte 20 Temmuz dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 20 TEMMUZ SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 20 Temmuz günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz gün alış ağırlıklı bir seyir izleyen dolar, günü önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,6 üzerinde 17,5606'dan tamamladı. İşte güncel döviz kurları…

Dün alış ağırlıklı bir seyir izleyen dolar, önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,6 üzerinde tamamladı. Dolara dair 20 Temmuz güncel rakamlar şöyle Dolar, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla yüzde 0,1 artışla 17,5830'dan işlem gördü.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi haftanın üçüncü gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 20 Temmuz Çarşamba gününü de merakla sorgulanıyor. Euro aynı dakikalarda 0,16 değer kazancıyla 17,9870'ten, sterlin/TL yüzde 0,20 primle 21,1090'dan satılıyor.

Sterlin ise yüzde sterlin -TL yüzde 0,20 primle 21,1090'dan satılıyor. Enflasyon endişesi ile artan dolar talebi ile dolar endeksi 0,79 primle ile son 20 yılın zirvesinde bir rota tutuyor.

Dolar kuru açıklanan BDDK kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabını vatandaşlar araştırıyor.  Dolar, geçtiğimiz gün BDDK’nın aldığı finansal kararlarından sonrası düşüş meydana gelmişti. Dolar yeni haftaya yükseliş eğilimi ile başladı.

Cebri icra nedir? Cebri icra nasıl yapılır?

Milangaz tüp fiyatları ne kadar? Güncel tüp fiyatları!

Malulen emekli nasıl olunur 2022? Malulen emeklilik şartları nelerdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön