16 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 22 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Dolar bugün ne kadar? 22 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 22 Nisan Cumartesi günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın altıncı gününde 19,40 TL’den işlem görüyor. İşte 22 Nisan Cumartesi kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 22 NİSAN CUMARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların kapalı olduğu altıncı işlem gününde 22 Nisan Cumartesi gününde son işlem gününde olduğu yatay bir seyirde ilerliyor. Dolar 19,41 TL seviyesinden satılmaktadır. Dolar/TL, güne yatay seyir ile başlamasından hemen sonra 19,40 seviyelerinden işlem görüyor. Geçtiğimiz gün, 19,38 ile 19,43 bandında hareketini sürdürüyordu.

Peki 22 Nisan 2023 euro ve sterlin ne kadar? Dolar- Euro paritesinde son durum ne?

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Dolarla aynı anlarda euro/TL önceki kapanışın yüzde 0,2 seviyesinin hemen altında 21,2450'den işlem görmektedir. Sterlin de son durum ne? Sterlin/TL de azalış göstererek 24,0680'den satılıyor.

DOLAR EURO PARİTESİ!

Dolar kuru, önceki kapanışın yüzde 0,2 seviyesinin hemen üzerinde 102 seviyesinde denge kurdu, euro/dolar paritesi de yüzde 0,2 değer kaybı ile birlikte 1,0950'den alıcı buluyor.

FAİZ ARTIMININ YAŞANACAĞI BEKLENİYOR

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in gelecek ay 25 baz puan faiz artırması konusuna kesin gözü ile bakılmaya başlandığını bildirdi. Temmuz toplantısına dair yaşanan belirsizliklerin güçlü kalmaya devam ettiği ifade ediliyor.

Analistler, bugün de dünya genelinde imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri verilerinin izleneceğini aktararak, teknik açıdan bakıldığı zaman ise dolar endeksinde 101,5 ve 100'ün destek, 103 seviyesinin direnç konumunda olduğunu dile getirdi.

YÖN ARAYIŞINDALAR

Analistler ise ABD Merkez Bankası'nın yani Fed’in para politikaları hakkında var olan belirsizlikler ile varlık fiyatlarının yön arayışında olunduğunun altını çizdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön