18 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 23 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Dolar bugün ne kadar? 23 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Doların 23 Ocak Pazartesi günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,80 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 23 Ocak Pazartesi kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 23 OCAK PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, yeni haftaya yatay başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 18,8060'tan işlem görüyor. Düşüş eğilimini üst üste dördüncü işlem gününe taşıyan dolar endeksi, şu sıralarda önceki kapanışın yüzde 0,3 altında 101,7'den işlem görüyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Haftanın ilk işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 23 Ocak Pazartesi gününe euro kuru da sabah saatlerinde yön değiştirdi. Dolar ile aynı anlarda euro/TL yüzde 0,4 artışla 20,5010'dan, sterlin/TL de yüzde 0,3 yükselişle 23,3220'den satılıyor. Euro/dolar paritesi de bugün 1,0927 ile 21 Nisan 2022'den bu yana en yüksek seviyesini test etmesinden sonra 1,09'un üzerinde bir denge tuttu. Analistler, küresel piyasalarda para politikaları hakkında belirsizliklerin yatırımcıların odağındaki yerini koruduğunu ifade ederek, bu hafta yoğun makroekonomik veri takviminin varlık fiyatları üzerinde etkili olmasının beklendiğini söyledi.

İşte 23 Ocak Pazartesi güncel döviz kurları…

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) resesyon sinyali olarak takip ettiği 3 aylık hazine bonosu faizi ile 10 yıllık tahvil getirisi arasındaki farkın 140 baz puanla 1981'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Bunun üzerine analistler, bugün ise ABD'de öncü göstergeler endeksi ve Avro Bölgesi'nde tüketici güven endeksi oranlarını takip edileceğini ifade ederek, dolar endeksinde 103 seviyesinin direnç, 101'in destek konumunda bulunduğunu kaydetti.

Dolar biriktiren bunu yapmazsa bin pişman olacak! Selçuk Geçer’den can yakan uyarı!

Sıfır Renault Clio'da inanılmayacak fiyat! İkinci el piyasasını baltalayacak! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön