17 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 26 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Dolar bugün ne kadar? 26 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 26 Nisan Çarşamba günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü gününde 19,40 TL’nin üzerinde işlem görüyor. İşte 26 Nisan Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 26 NİSAN ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların açık olduğu üçüncü işlem gününde 26 Nisan Çarşamba gününde üçüncü işlem gününde olduğu yükselmeye devam ediyor. Dolar son kapanışını 19.4224 TL'den yaptı. Dolar/TL alış fiyatı 19.417 liradan, satış fiyatı ise 19.4278 liradan işlem görmektedir.

Peki 26 Nisan 2023 euro ve sterlin ne kadar? Dolar- Euro paritesinde son durum ne?

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Dolar ile aynı anlarda euro/TL önceki kapanışın yüzde 0,5 üstünde 21,4160'tan, sterlin/TL de yüzde 0,4 yükseliş ile 24,2000'den satın alınıyor. Geçtiğimiz gün yüzde 0,6 yükselme yaşayan dolar kuru, yeni günde önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 101,6 seviyesinde dengeleme yaşarken euro/dolar paritesi yüzde 0,4 değer kazancı ile 1,1020'den alıcı bulmaktadır.

ANALİST YORUMLARI

Analistler, merkez bankalarının enflasyon ile mücadele anlamında attığı "şahin" adımların sonuna doğru yaklaşıldığını belirtilerek, dünya genelinde ise resesyon endişesinin ise günden güne güç kazandığını ifade etti. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ABD Merkez Bankası'nın gelecek ay 25 baz puan faiz artıracağına dair beklentilerin yüzde 77'ye inse de güçlü kalmaya devam ettiğini söyleyen analistler, Banka'nın bu faiz artışı ile "şahin" politikalarını sonlandıracağı öngörülerinin öne çıktığını ifade etti.

Analistler, bugün ise ABD'de dayanıklı mal siparişleri, dış ticaret açığı ve toptan eşya stoklarındaki verilerinin sıkı bir şekilde takip edileceğini bildirerek, teknik bakımdan da dolar kurunda 101,5 ve 100'ün destek, 103 seviyesinin direnç konumunda olduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön