04 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolar kurunda son durum!

 Dolar bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolar kurunda son durum!

Dolar, 6 Ekim Perşembe günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? İşte merak edilen 6 Ekim Perşembe günü dolar dolar kuru…



 Dolar bugün ne kadar? 6 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolar kurunda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 6 Ekim Perşembe dolar kaç TL oldu?

Doların ne kadar olduğu 6 Ekim Perşembe günü de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 6 Ekim Perşembe günü, Dolar/TL, yeni güne de artışla başlamasından sonra saat 11.00 itibarıyla yüzde 0,2 değer kazanarak 18,606'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,7 yükselişle 18,21'den, sterlin/TL yüzde 0,6 artışla 20,65'den satılıyor.

TL dolar karşısında son bir ayda benzer para birimlerinden daha sınırlı kayıp yaşadı. Son bir ayda ruble ve peso, dolar karşısında değer kaybetmeyen nadir iki para birimi oldu. TL ise yüzde 1,8 değer kaybı yaşasa da en iyi performans gösteren üçüncü para birimi konumunda.

Birikimli olarak bakıldığında ise TL, yılbaşından beri yüzde 29, son bir yılda ise yüzde 54.8 değer kaybetti.

Euro bugün ne kadar? 6 Ekim Perşembe euro kaç TL oldu?

Euro, haftanın dördüncü işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,19 düşüşle tamamlayarak 18,22'den işlem gördü.

Bütçe dostu Techwood televizyonlar ne kadar? İşte Techwood 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko beyaz eşyada en uygun fiyatlar! İşte Beko indirimli beyaz eşya fiyatları! 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Profilo derin dondurucularda indirim var mı? Profilo derin dondurucular ne kadar? 6 Ekim 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön