07 / 07 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 9 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 9 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 9 Kasım Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,60 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 9 Kasım Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 9 KASIM ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor. Ancak piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 9 Kasım Çarşamba gününe, dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasından sonra saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,4 artış ile 18,6030'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,3 artışla 18,7340'tan, sterlin/TL yüzde 0,5 yükselişle 21,4880'den satılıyor.

İşte 9 Kasım Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, geçtiğimiz gün düşüş eğilimini üst üste üçüncü işlem gününe taşıyarak günü yüzde 0,4 azalışla 109,6 seviyesinden tamamlamasının ardından şu anlarda yatay bir seyir ile devam etti. Euro/dolar paritesi ise önceki kapanışının hemen alt bir seviyede 1,0070 seviyesinden işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlar ile haftanın üçüncü gününde de devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 18,7340'tan işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yatay başladıktan hemen sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, yatırımcıların ABD'de bir güç değişimine işaret edebilecek Kongre ara seçim sonuçları ve yarın açıklanacak olan enflasyon verileri öncesi "bekle-gör" tutumunu benimsediğini söyledi. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel çaptaki risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar.

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

Elektrik yardım parası nereye yatacak? Elektrik yardım parası ne zaman yatacak?

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön