04 / 05 / 2024

Dolar çıldıracak! Yatırımcılar bu gelişmeyi mutlaka öğrenin

Dolar çıldıracak! Yatırımcılar bu gelişmeyi mutlaka öğrenin

Doların nasıl bir seyir alacağı merakla beklenirken, Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic'ten çok önemli bir açıklama geldi. Bostic, FED'in 75 baz puanlık faiz artışını destekleyeceğini söyledi.



Amerikan Merkez Bankası FED tarafından açıklanacak faiz kararı dolarda büyük bir etki yaratacak. Herkes doların gideceği seviyeyi merakla beklerken, Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic'ten çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bostic, FED'in 75 baz puanlık faiz artışı kararının destekleyeceğini söyleyerek yatırımcılara çok önemli bir ipucu vermiş oldu. 

Bostic, Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, "Şu anda oldukça rahatım. Ekonominin bir sonraki hamleye dayanabileceğinden eminim. 75 baz puanlık bir artışı desteklerim” ifadelerini kullandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön