29 / 04 / 2024

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL'yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL'yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Yatırımcılar bugün euro kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugünkü konu dolar da değil, altın da... Yatırımcılar euro kurunun ne olacağını merak ediyor. İşte detaylar... 



PİYASALARDA BU HAFTA BU GELİŞMELER TAKİP EDİLECEK

ABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı. ABD'de tarım dışı istihdam temmuz ayında 250 binlik beklentiye karşılık 528 bin yükseldi.

Ülkede işsizlik yüzde 3,5'e geriledi. Verinin güçlü gelmesi ABD'nin resesyonda olmadığına işaret ederken, Fed'in agresif faiz artışlarına devam edebileceğinin sinyalleri gelmeye başladı.

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret ettikten sonra gündeme gelen jeopolitik risklerin büyümeyeceğine yönelik  beklentiler ve tahminlerden iyi gelen makroekonomik veriler ile piyasalarda pozitif bir seyir izlendiğinin bilgisi geldi. 

Avrupa tarafında da büyüme ve enflasyon arasındaki ikilem fiyatlamaları zorlaştırırken, enerji arz krizi bölgeye ilişkin risklerin başında gelmeye devam ediyor.

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Yarından itibaren bölgede yoğunlaşacak makroekonomik veri takviminin ise piyasaların yönünü etkilemesi bekleniyor.

Piyasalarda dün ABD, 2. çeyrek tarım dışı üretkenlik, iş gücü maliyetleri takip edilecek.

Piyasalarda bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak ve, piyasaların gözü verilere çevrildi.

Euro kaç TL oldu? Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Yastık altındaki dolarlar gün yüzüne çıksın! Nefesler kesildi! Son dakika dolar gelişmesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön