02 / 10 / 2024

Dolar durgun sularda yüzüyor! FED rotayı belirleyecek!

Dolar durgun sularda yüzüyor! FED rotayı belirleyecek!

Dolar kuru 17.30  Türk Lirası bandında seyrini sürdürüyor. Gözler bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın senatoda yapacağı konuşmalara yöneldi. Rota yeniden oluşturulacak!  işte detatlar...




Doların diğer para birimleri karşısındaki gücünü gösteren DXY endeksi de 104.40 seviyelerinde gezinerek haftalık yatay seyrini izlemeye devam ediyor. 

Euro ise 18.33 Türk Lirası'na yükseldikten düşmeye başladı. Bugüne de 18.2051 Türk Lirası'ndan başladı. 

Haber Global'den Samet Cambaz'ın haberine göre; içinde ise Suudi Arabistan veliahtı prens Muhammed bin Salman'ın ziyareti piyasanın gözü önünde olacak.  Bu ziyarette yapılacak olası anlaşmalar ve döviz girdileri piyasanın takibi altında olacak. Bin Salman'ın ziyaretinde enerji ve ekonomi alanında yeni anlaşmalara imza atacağı öngörülüyor.

Dolardaki sakinlik yanıltmasın! Tüm piyasa bu ayrıntıya odaklandı, herkes nefesini tuttu! Dolarda son dakika gelişmesi

Suudi Arabistan veliahtı Bin Salman'ın bugünkü ziyareti öncesinde Suudi Arabistan, Türkiye'ye uyguladığı seyahat yasağını kaldırdı. 

Türkiye'nin risk primi CDS 818'e kadar düştü. CDS'ler geçtiğimiz hafta 844 seviyelerindeydi.

Yarın TCMB Para Politikası Faizini açıklayacak. Analistler, TCMB'nin faizleri yüzde 14'te sabit bırakacağını öngörüyor.

Altın fiyatları nereye gidecek? Altında son dakika dolar ve Fed şoku! Bu rakamlara bakan bir daha baktı!

ABD'den gerilen piyasaları rahatlatan açıklama: Tehlike yok

Dolarla ilgili herkes bu rakamlara odaklandı! Dolar almayı düşünenler dikkat! Son dakika dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön