02 / 05 / 2024

Dolar fiyatlarında son durum!

Dolar fiyatlarında son durum!

Milyonların yakından takip ettiği dolar haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar /TL bugün 13,8070 liradan işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından takip edilen dolar yeni haftanın son işlem gününe13,8070 liradan başlarken aynı dakikalarda euro/TL ise 15,6090 liradan satışa sunuluyor.

NTV'de yer alan habere göre; dolar/TL aralık ayının ortalarından itibaren aşağı yönlü seyir izleyerek sert düşüş yaşadı. Son haftalarda ise yükselişe geçti. 13,83 seviyelerinde işlem gören dolar/TL, güne yükselişle başladı. Euro/TL ise 15,63'lerde seyrediyor.

Dolar fiyatlarında son durum!

Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 13,7290 lira, avronun satış fiyatı ise 15,5350 liraydı. 

Dolar bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön