29 / 04 / 2024

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş'ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş'ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş, sterlin, euro, ve kripto parası olanlar için yeni açıklama geldi.



GRAM ALTIN VE DOLAR NE  OLACAK?

Euro/dolar paritesi cılız bir şekilde  işlemler  gerçekleştirdiğine değinen Memiş; ''Euro/TL, dolar/TL'den destek görerek 17.56 seviyesindeydi. Ons altının 1810 dolar seviyesinde olduğunu gözlemliyoruz. Altının ons fiyatı 1804-1814 aralığında işlemler gerçekleştirdi. 1780 dolar seviyesi 3 kez denendi ve tekrar tepki yükselişi gözlemliyoruz.

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Gram altın TL Kapalı Çarşı'da 984-988 lira aralığında. Geçen hafta 970'e kadar geriledi. Hızlı bir toparlanma ile dolar/TL'deki toparlanma ile geldi. Gram altın TL'deki bant aralığımızda bir değişiklik yok. 950-1000 aralığında işlemler gerçekleştirecektir. Yatırımcısı 950 seviyesine kadar kademeli alım ile buraları fırsata çevirebilir. Fiziki tarafta, banka üzerinden alım yapanlar, ekrandaki rakamlardan alım yapamaz. Buna göre hareket etmezsiniz.

Dolar, gram altın, euro, gümüş, sterlin ve kripto parası olanlar... İslam Memiş ten yeni açıklama! Bombayı patlattı!

Eline yeni TL geçmiş, almamış olanlar 950-1000 aralığında alım işini bitirmeli. Sonra 1020, 1200 ve 1450. 6 ay önceye baktığımızda gram altın 780 liraydı.

Bugün 988 lira. Buradaki rakam, 6 aylık süreçte gördünüz. Yıl sonuna kadar da değer artışları 1450'ye kadar hedefimiz belli. 1000 lira altındaki rakamları son bir kez alım fırsatı olarak ön planda tutun.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön