28 / 04 / 2024

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

Haftanın son işlem gününde dolarda son durum merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar kaç lira? 15 Eylül Cuma dolar/TL alış satış fiyatı...



Merkez Bankası'nın politika faizini 750 baz puan artırmasının ardından dolar kurunda yaşanan hareketlilik devam ediyor. Haftanın son işlem gününde doların ne kadar olduğu milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar kaç lira? 15 Eylül Cuma dolar/TL alış satış fiyatı...

DOLARDA HAREKETLİLİK DEVAM EDİYOR

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunun ardından yükselişe geçen ve Merkez Bankası'nın faizi önce 650 baz puan, sonraında 250 baz puan daha yükseltme kararına rağmen artan döviz kurunda geçen hafta da 750 baz puanlık daha faiz artışı yapıldı. Kararın hemen ardından düşüş yaşayan ve sonrasında tekrar yukarı yönlü ivme yakalayan dolar kurunda hareketlilik devam ediyor.

BUGÜN DOLAR NE KADAR? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? 15 EYLÜL 2023 DOLAR KAÇ TL?

15 Eylül dolar/TL kuru yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar endeksindeki yükseliş bugün tersine döndü. Dolar endeksi bugün 104,88 bandında aşağı hareket ediyor. 

Dolar/TL kuru alış fiyatı 26,89 lira, satış fiyatı 26,96 liradan işlem görüyor.  Euro dolar paritesi bugün 1,0677 bandında hareket ediyor.

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

DOLARIN GÖZÜ MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINDA!

Merkez Bankası, ağustos ayında politika faizini 7,5 puan artırarak yüzde 25'e yükseltmişti.  Bu karar, piyasalarda beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Eylül ayında faizlerin nasıl şekilleneceği ise merak edilirken "Merkez Bankası toplantısı ne zaman?" sorusu  merak ediliyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), 2023 yılı Eylül ayı toplantısı için geri sayım başladı. Faizler peş peşe yükselirken eylül ayındaki faiz  kararı merak ediliyor. Peki, Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Eylül ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantısı 21 Eylül 2023 Perşembe günü yapılacak. Faiz kararı saat 14:00'te açıklanacak.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Geri Dön