17 / 05 / 2024

Dolar için geri sayım başladı! Üç, iki, bir ve motor!

Dolar için geri sayım başladı! Üç, iki, bir ve motor!

Dolar için kritik bir açıklama yapıldı. Dolarda geri sayım başladı! O gün geldiğinde yer yerinden oynayacak! Hemen bakın! İşte detaylar…



DOLAR 18,60 TL'Yİ GEÇMEZSE...

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu, dolarlarını KKM'ye yatıranlar için flaş bir açıklama yaptı. Senenin ortasında 18 8 lira seviyesini test ederken, ünlü ekonomist Şenol Babaşçu, dolarlarını KKM'ye yatırım yapan kişilere kritik bir haber verdi.

Sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden bilgileri aktaran Babuşçu, KKM hesaplarının son üç aylık kârının sadece yüzde 4.25 olduğunu iletti.

Prof. Dr. Şenol Babuşçu, "25 Temmuz'dan itibaren KKMH'lar 17.84 TL ve üzerindeki dolar kurundan açıldığı için dolar kuru 25 Ekim tarihinden itibaren 18.60 TL üzerine çıkmadığı taktirde kur farkı alamayacaklar. Sadece yıllık yüzde 17 faiz üzerinden üç aylık yüzde 4.25 faiz getirisi elde edecekler" ifadelerini kullandı.

Babuşçu, döviz kurunu sabit tutmanın Kur Korumalı Mevduat Hesapları hesapları için bir kayıp olduğunu dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön