29 / 04 / 2024

Dolar için geri sayım başladı! Üç, iki, bir ve motor!

Dolar için geri sayım başladı! Üç, iki, bir ve motor!

Dolar için kritik bir açıklama yapıldı. Dolarda geri sayım başladı! O gün geldiğinde yer yerinden oynayacak! Hemen bakın! İşte detaylar…



Haftanın ilk günü kazançla açan Amerikan Doları'nda yaşanan son dakika gelişmeleri en büyük merak konularından biri olmayı başardı. 

Türkiye'de dolar bir ödeme aracından çıkıp, yatırım aracına dönüştü. Bununla beraber yatırımcılar, dolar yaşanan bütün olayları yakından izlemeye başladı. Analistler ise peş peşe tahmini rakamlar verdi. 

Geçtiğimiz günlerde doların bir hafta sonra 25 lira olacağı öne sürüldü. O isim ise kötü haber geldi. Dolar için geri sayım başladı. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön