05 / 05 / 2024

Dolar için yatırım bankalarından dehşete düşüren uyarı şimdi geldi! Kur savaşı başlıyor...

Dolar için yatırım bankalarından dehşete düşüren uyarı şimdi geldi! Kur savaşı başlıyor...

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde de yükselmeye devam ederek 15,20 seviyesinin üzerine ulaştı. Dolar için iki dev yatırım bankası olan Goldman Sachs ve TD Securites analistlerinden dehşete düşüren uyarı geldi...



PARASININ DEĞER AZALAN FAİZİ ARTIRACAK!

Dünya Gazete'sinden Hilal Sarı'nın haberine göre; Goldman Sachs analistleri dolar endeksinin diğer ekonomilerde ithal ürün ve hizlerdeki fiyatları artırarak enflasyonu daha da yükselttiğinin altını çizdi. 

Dolar için yatırım bankalarından dehşete düşüren uyarı şimdi geldi! Kur savaşı başlıyor...

Bu görüşe göre; “Para birimi dolar karşısında zayıflayan gelişmiş ekonomilerdeki merkez bankaları - özellikle de Euro ve sterlin gibi dolar karşısında zayıflayan para birimleri - para birimindeki her bir yüzde 1’lik düşüş için faizleri ekstra yüzde 0,1 daha artırmak zorunda kalacak.”

Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Dolar kasıp kavurdu! Dolar/TL 15 lirayı geçti rakip tanımıyor! Dolar bugün ne kadar oldu 10 Mayıs 2022?

Doların müthiş çıkışının altında yatan neden ortaya çıktı! Zincirlerini kırdı yeni hedefe doğru gidiyor

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön