Kent Haberleri

Dolar kahini olan ekonomist, dolar için tek tek tahmin verdi! Dolar 25 TL olacak dedi! Yatırımcıları peş peşe uyardı!

Dolar kuru hakkında birtakım açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yeni açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Son bir haftaya dikkat çeken uzman isim, yatırım aracı olarak değerlendirilen dolar için önemli bir açıklama yaptı. Uluslararası ticarette önemli bir yeri bulunan dolar kuru ise yükseliş ve düşüşleri ile dikkat çekiyor


Dünyanın küresel para birimi dolar, birçok ülkede kendi para birimleri doğrultusunda çeşitli birimlerde karşımıza çıkıyor. Uluslararası ticarette önemli bir yeri bulunan dolar kuru ise yükseliş ve düşüşleri ile dikkat çekiyor. Ekonomist Selçuk Geçer dolar fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BİR HAFTALIK UYARIDA BULUNDU


Dolar fiyatlarında görülen dalgalanmalar uzman isimlerin de gündeminden düşmüyor. Dolar ve altın kuru yatırım için en önemli araç olarak bilinirken, dalgalanmaların hızlanması da yatırımcıları korkutmaya başladı. Altın fiyatlarında son 30 gün içerisinde ciddi gerilemeler görülürken dolar kurunun yükselmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Gündemde en çok tartışılan konular arasında altın kur fiyatları yer alırken dolar kurunda görülen dalgalanmalar da bütün yatırımcıların ilgisini çekiyor. Ani yükselişlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar yapan Selçuk Geçer, bir haftalık zaman ile yatırımcılara bazı uyarılarda bulundu. Yatırım aracı olarak doları seçenlerin kısa bir süre daha beklemesi gerektiğini ifade etti.

İşte detaylar...
 

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ

Bu yılın şubat ayı itibarıyla yükselişe geçen dolar kuru ekonomistlerin de gündeminde yer alıyor. Dolar kuruna ilişkin tahminleriyle sürekli gündemde yer alan Selçuk Geçer, fiyatlar hakkında yeni tahminler gerçekleştirdi.
Yapılan tahminler çerçevesinde Türkiye'nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının bittiğini söyleyen Geçer, dolar kurunun baskılanması üzerine geride tutulması gerektiğini ancak 2 hafta içerisinde yeniden yükseleceğini vurguladı.


YATIRIMCILARI TEK TEK UYARDI

Dolar TL kurunda görülen dalgalanmalar hızla devam ederken öngörülerini açıklayan Selçuk Geçer ise pek çok vatandaşın dikkatinde yer alıyor. Dolar fiyatlarının 24 lira ila 25 lira seviyesine çıkabileceğini söyleyen Geçer, tahmini içerisinde belirttiği rakamların kuvvet ve muhtemel görülebileceğinin belirtti. Dolar fiyatlarıyla beraber yükselmesi beklenen piyasaları işaret eden Selçuk Geçer de yatırımcıların bir hafta daha beklemesi gerektiğini ifade etti.

Altının düşeceğini bilen isim, altında beklediği seviyeyi peş peşe açıkladı! Bakmayanlar saç baş yolacak!

Son dakika! EYT sonunda yasalaştı! 5 bin prim günü önerisi kabul edildi mi? İşte detaylar...

Anne babalar dikkat! Aile Bakanlığından çocuklu ailelere bir yeni destek ödemesi daha! Bu parayı hemen alın!