29 / 04 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doların 21 TL olmasına dair tarih veren Geçer, "İzleyin" diyerek yatırımcıları 30 TL için uyardı.



Selçuk Geçer bununla beraber "Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" diye konuştu. Geçer, 21 lirayı görmesini beklediği doların daha sonra 30 lirayı ardından 70'i göreceğini açıkladı.

Selçuk Geçer, TCMB'nin aldığı faiz kararına ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda kendisine ve aynı şekilde ekonomi politikalarına ilişkin uyarılarda bulunan ve doların daha da yükseleceğini söyleyenlere karşı hükümet yanlılarının tepkisini ele alan Geçer, bu tepkilere sert bir şekilde yanıt verdi.

12'YE KÜFÜR EDİYORDUNUZ 18 OLDU, ŞİMDİ 30 DEYİNCE ŞAŞIRIYORSUNUZ

Dolar kahini Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı

Ünlü ekonomist paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"18,40 liralık #dolar a şaşırmayalar dolar 30 deyince şaşırıyor!!! 12 ye küfür ediyordunuz 18 oldu, şimdi 30 a küfür ediyorsunuz 40 olunca görecem sizi…"

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Ekim 2022 tarihinde saat 20.29'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.50 Türk Lirası, euro 18,17 Türk Lirası, altının gramı ise 996 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolar uyarısı: 'Sakın bunu yapmayın'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön