Kent Haberleri

Dolar Kahini Selçuk Geçer şimdiden uyardı! Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte adeta roket gibi fırlayacak

Dolar Kahini Selçuk Geçer doları olanları şimdiden uyardı! Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte roket gibi fırlayacak... Doları oalnları şimdiden uyaran Selçuk Geçer, dolarlarının satanların bin pişman olacağını söyledi

Dolar yorumları ile piyasaları alt üst eden Dolar Kahini Selçuk Geçer, dolar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Doları oalnları şimdiden uyaran Selçuk Geçer, dolarlarının satanların bin pişman olacağını söyledi. Dolar o tarihte roket gibi fırlayacak.

Selçuk Geçer'in açıklamarından sonra dolar ile ilgili son dakika gelişmeler merak edilmeye başladı.  Milyonlarca kişi arama motorlarında  güncel dolar kurunu ve doların ne kadar olacağını araştırıyor. 

Dolar Kahini Selçuk Geçer doları olanları şimdiden uyardı! Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte roket gibi fırlayacak...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 12 OCAK 2023 

Dolar/TL kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Güncel dolar kuru merak edilip araştırılıyor. Dolar kuru hafatnın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı. 

Dolar/TL önceki kapanışını 18,917 liradan yaptı.

Dolar/TL dün en yüksek 18,88 lira seviyesini görürken en düşük 18,83 lirası test edildi.

Dolar bugün açılışta 18,98 liradan işlem görüyor. 

Dolar endeksi bugün yukarı yönlü hareket ederek 103 seviyesine yükseldi. 

Aynı dakikalarda Euro/TL kuru ise 20,344 TL'den satılıyor. 

Euro dolar paritesi bugün 1,0748 bandında hareket ediyor.

Dolar Kahini Selçuk Geçer şimdiden uyardı!   Satan bin pişman olacak! Dolar o tarihte roket gibi fırlayacak

DOLAR ADETA ROKET GİBİ FIRLAYACAK!

Selçuk Geçer, yaptığı dolar yorumları ile olay olmaya devam ediyor. Her konuşmasında dolar için rekor seviyeler veren Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. 

Selçuk Geçer, doların yükseleceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı. Dolarlarını satmamamlarını aksi durumda pişman olacaklarını belirtti. 

Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını uyararak ilerleyen günlerde doların artacağını tekrarlayarak, yatırımcıların dolar satmak gibi bir düşünceye kapılmamalarını söyledi. 

Selçuk Geçer, 2023 yılı sona ermeden doların 41 TL seviyelerine kadar çıkacağını açıkladı.