Kent Haberleri

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak! Milyonlarca kişi ''dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi?'' sorularının cevaplarını araştırıyor

Yeni yılla beraber yatırımcılar, dolar kurununun yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Milyonlarca kişi ''dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi?'' sorularının cevaplarını araştırıyor. Dolar yorumları ile bilinen Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak! İşte Selçuk Geçer dolar tahmini...

DOLARIN ARŞA ÇIKACAĞI TARİH!

Dolar yorumları ile yatırımcılar tarafından takip edilen Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların arşa çıkacağı tarihi açıklayarak rakam verdi. Selçuk Geçer, dolar alıp kenarda bekleten yatırımcılara sabırlı olmaları konusunda uyardı. Geçer, doların yükseleceğini söyleyerek dolar yatırımcılarının kazanacağını açıkladı.

Selçuk Geçer hükümetin 'enflasyon düşecek' iddiasına katılmadığını belirterek enflasyonun 2023 yılının ilk 3 ayında zirveye çıkacağını ve bu yükselişin de dolar kurunu etkileyeceğini söyledi. Dolardaki yükselişlerin önüne geçilemeyeceğini ifade eden Geçer, doların ilk üç ay içinde arşa çıkacağını söyledi.

 

SELÇUK GEÇER DOLAR TAHMİNİ!

Selçuk Geçer, doların 2023 yılının ilk üç ayında yükseleceğini ve 24 TL olacağını söyledi. Geçer doların 24 TL olacağını şu sözlerle ifade etti: "Enflasyonun yüzde 30'a düşeceğini söylüyorlar ki bu tamamen bir aldatmaca.

Asgari ücretin açlık sınırının yarısında kalması bekleniyor. Türkiye'de dolar kurunu kontrol altına almak için çok büyük bir kaynak heba edildi, dolar kurunun reel kuru 24  TL seviyelerinde ve bu baskıyı daha fazla sürdüremez. Dolar er ya da geç eski seviyesine geri döner. 2023 yılının ilk aylarında reel seviye. 24 TL'ye kadar çıkacak." ifadelerine yer verdi.

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL kuru son durum yurt içi ve yurt dışı piyasalarda milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Dolar endeksi haftanın dördüncü işlem günü olan 5 Ocak 2023 günü 104,013 seviyesinden işlem görüyor. Dolar/TL kuru  18,74 liradan alınırken, 18,88 liradan satılıyor. 

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları