Kent Haberleri

Son dakika dolar açıklaması! Dolar Kahini Selçuk Geçer doların 18,58 TL'ye düşeceğini söyledi!

Dolar yorumları ile tanınan dolar Kahini Selçuk Geçer Merkez Bankası faiz kararından sonra doların 18,58 TL olacağını söyleyere yatırımcıları uyardı.  Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne oalcak?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı

Son dakika dolar  ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne oalcak?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Yapmış oduğu çılgın dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra doların 18,50 TL'ye düşeceğini döyledi.


 

DOLAR 18,58 TL'YE DÜŞECEK

Bugün saat 14:00'da Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Merkez Bankası'nın 150 baz puan indirimine gideceğini belirten Selçuk Geçer, kararın hemen ardından doların 18,58 TL'ye düşeceğini belirtti. 

Selçuk Geçer konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Merkez Bankası faiz indirimine gittiğinde dolar ne olur diye soranlara, dolara hiçbir şey olmaz! Dolarda en fazla 18,58 liraya kadar çekilme olur.'' dedi. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? İşte son dakika dolar/TL kuru 24 Kasım 2022..

DOLARDA SON DURUM

Dolarda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bugün piyasaların gözü açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasına çevrildi. TCMB faiz kararı öncesi dolar 18,67 liradan alınıp, 18,71 liradans atılıyor.

Dolar endeksi bugün 105 seviyesine kadar geriledi. Euro ise dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,041 seviyesine kadar yükseldi. 

''Dolar 35 liraya vurabilir'' diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 1 doları bile olanlar pişman olmadan acil bakın!

Ne altın, ne dolar, elinde euro olan köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki.. Görenlerin ağzı 1 karış açık kaldı

Doların hem bugün hem de 18 gün sonra ne kadar olacağı apaçık belli oldu! Elinde dolar olanlar hemen gardınızı alın