03 / 05 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Geçtiğimiz haftayı rekor bir seviyeyle kapatan dolar ve euro, yeni haftanın ilk işlem gününde tarihi seviyelerin altında yatay seyir halinde işlem görüyor...



Türkiye ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde beklentilerin üzerinde bir büyüme performansı ile yüzde 7 büyüdü. Beklentiler Türkiye'nin yüzde 6,5 büyüyeceği yönündeydi.

NTV'de yer alan habere göre; geçen haftanın son işlem gününde 8,6136 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar/TL, haftanın ilk işlem gününde ilk çeyrek büyüme rakamlarının ardından 8,48'de işlem görüyor. Euro/TL 10,35-10,37 seviyelerinde.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar endeksi ise 90.04 ile bir önceki kapanışın hemen altında. Uzmanlar, açıklanan 2021 ilk çeyrek büyümesinin yüzde 7 ile beklentileri aşmasının ardından Türk lirası varlıklarının pozitif kaldığını bildirdi.

28 Mayıs döviz kurları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön