Ekonomi

Dolar kurunda son dakika şoku! Dolar nereye gidiyor? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru!

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kurunda sular durulmuyor. Dün sabaha yükselişle başlayan dolar kuru bugün ne kadar oldu? İşte dolar kurunda son durum...jpg'/>Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kurunda sular durulmuyor

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kurunda sular durulmuyor. Dün sabaha yükselişle başlayan dolar kuru bugüne de yükselişle başladı. 

Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kuru ne kadar yükseldi? Dolarda son durum ne? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru...

Hafta sonunun ilk gününe yükselişle başlayan dolar kuru milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dün bir sürpriz yaparak yükselmeye başlayan dolar kuru söz konusu yükselişini bugün de sürdürdü.

Elinde dolar olanların ve dolar almak isteyenlerin yakından takip ettiği dolar kurunda son durum ne oldu? Dolar 3 Temmuz'da ne kadar? İşte güncel dolar kuru 3 Temmuz 2022....

DOLARDAKİ DÜŞÜŞÜN NEDENİ NE?

Açıklanan resmi rakamlara göre, dolar kuru bu hafta düşüşe geçti. Söz konusu bu düşüşte  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun da etkisi oldu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrasında döviz kurları değer kaybetti. BDDK tarafından yapılan açıklamada ''15 milyon lira karşılığı, yani yaklaşık 908 bin dolar yabancı para nakit varlığı bulunan şirketler, aktifleri veya yıllık satış gelirlerinin yüzde 10'undan fazla yabancı para nakit varlığı tutuyorlarsa TL cinsi nakdi ticari kredi kullanamayacak.'' ifadelerine yer verildi.

Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kuru ne kadar yükseldi? Dolarda son durum ne? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru...

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR 3 TEMMUZ 2022

Doları olan ya da dolar almak isteyen Yyatırımcılar uluslararası piyasalarda sabahın erken saatlerinden itibaren dolar kurunu araştırıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kuru ne kadar yükseldi? Dolarda son durum ne? İşte 3 Temmuz 2022 dolar kuru...

Açıklanan resmi rakamlara göre, Dolar/TL alış fiyatı 16,77 TL, satış fiyatı bugün 16,80 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki dolar kuru ne olur? Dolar yükselir mi düşer mi? Dolar nereye girecek? İşte son dakika dolar açıklamaları..

DOLARDA KRİTİK RAKAM 17.07

Dünya'dan Ufuk Korcan'ın aktardığına göre; Dolar/TL paritesinde haftalık bazdaki grafikte yaşanan sert geri çekilmeyle birlikte 2 Mayıs 2022 haftasında başlayan yükseliş trendinin altına inildi. Ayrıca Bunun dışında yine 17.07 TL seviyesinin de düşürülmesinin teknik açıdan olumlu olduğu da belirtildi.

Düşüş eğiliminin devam etmesi için 15.60-15.73 destek bölgesinin kırılmasının gerekli olduğu kaydedilirken, bunun gerçekleşmesi durumunda ilk etapta 14.85 lira ve 14.47 lira seviyelerine doğru bir geri çekilme yaşanabileceği belirtildi.

Altını elde tutmak şu an mantıklı mı? Altın fiyatları ne olacak? Ons altının ulaşacağı seviye şok etti!

Altında bu kez fırtına değil kasırga geldi! Bu rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 3 Temmuz 2022!

Tahminleri tutan İslam Memiş 'Elimde dolar olsaydı bunu yapardım' dedi! Eğer sizin de elinizde dolar varsa dikkat!