Ekonomi

Dolar nefes almadan yükseliyor! Doların yükselişi bu hafta da devam edecek mi?

Döviz piyasası bu hafta oldukça hareketli geçti. Dolar fiyatları peş peşe hızlı yükselişlerle milyonları şoka uğrattı. Peki dolardaki bu yükseliş bu hafta da sürecek mi? İşte dolar yorumu... Aralıksız yükselişlerle gündemden düşmeyen dolar 16,50 lira seviyelerini geçti

Dolar kuru hafta içerisinde piyasaları salladı. Aralıksız yükselişlerle gündemden düşmeyen dolar 16,50 lira seviyelerini geçti. Dolar kuru bu hafta adeta nefes almadan yükseldi. Peki bu yükseliş bu hafta sürer mi? Dolar yükselir mi? Dolar ne olur? İşte dolar yorumu...

DOLAR NEFES ALMADAN YÜKSELiYOR

Dolar/TL hafta içi piyasalarda yakından takip edildi. Dolar her gün aralıksız yükselişi ile tüm gözleri üzerine çekti. Dolar kuru haftanın ilk işlem günü olan 23 Mayıs Pazartesi gününe 15,99 TL'den başladı. Salı günü 16,04 TL seviyesine yükselen dolar çarşamba günü 16,43 TL oldu. Merkez Bankası kararından önce dolar 16,50 lira seviyesine yükseldi. Merkez Bankasının kararından sonraki gün ise dolar 16,23 TL seviyesine geriledi.

Peki dolar bu hafta yükselir mi, düşer mi? Dolar ne olur? İşte dolar yorum...

DOLAR YORUM

Dolar kuru bu hafta 16,50 TL seviyelerine kadar yükseldi.  Perşembe günü Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası faiz kararının yüzde 14'te sabit tuttu. 

Dolar/TL faiz kararının ardından yükselmeye devam etti. Yatırımcılar dolar ne olur? Dolar yükselmeye devam eder mi? Dolar yükselir mi, düşer mi?sorularının yanıtını merak ediyor. 

Merkez Bankası'nın dolar kuru için yıl sonu beklentisi 17,57 lira. Bazı analistler doların 18 TL

hatta 20 TL seviyelerine kadar yükseleceğini söylüyor. Bu hafta dolar kurunda yukarı yönlü hareketlilik bekleniyor.

Dolarda son dakika 28 Mayıs 2022! Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar yelkenleri suya indiriyor! Dolarda son dakika!